• Prijzen
  • €5,95
    1 kg
  • €10,-
    2 stuks

Vitalbix Healthy Horse Treats

Vitalbix Healthy Horse Treats zijn gezonde beloningsbrokjes met een zeer laag zetmeel- en suikergehalte (3% en 4%) boordevol gezonde ingrediënten zoals luzerne, lijnzaad, cichoreipulp, bietenpulp, rozenbottel, brandnetel en fenegriek. Ideaal als beloning na het rijden en bij grondwerk, of gewoon om je paard te verwennen….

Graanvrij & melassevrij
Laag in zetmeel & suikers
Ideaal als beloning na het rijden
Boordevol gezonde ingrediënten
Veilig bij stofwisselingsproblemen
Verantwoorde keuze

Horses love it!

Algemeen voeradvies

Vitalbix Healthy Horse Treats kunnen net als de andere Vitalbix producten veilig worden gevoerd aan paarden met stofwisselingsproblemen- en verteringsproblemen. Ook geschikt voor paarden met zomereczeem.

Kan ik Vitalbix Healthy Horse Treats voeren aan mijn paard met insulineresistentie?

Vitalbix Healthy Horse Treats kunnen ook veilig worden gevoerd aan paarden en pony’s met insulineresistentie, hoefbevangenheid, EMS, PPID, PSSM en zomereczeem. Heeft je paard stofwisselingsproblemen en/of overgewicht? Let er dan wel op dat je het aantal Treats per dag beperkt tot maximaal 5-10 stuks.

Bevatten Vitalbix Healthy Horse Treats ook vitaminen & mineralen?

 

Vitalbix Healthy Horse Treats zitten boordevol gezonde ingrediënten zoals luzerne, lijnzaad, cichoreipulp, bietenpulp, rozenbottel, brandnetel en fenegriek en bevatten vitaminen en mineralen die van nature in deze planten en kruiden voorkomen. Er zijn geen extra vitaminen en mineralen aan de Treats toegevoegd.