Even voorstellen!

Equi-Trainer is het antwoord op mijn zoektocht naar een andere manier van paarden benaderen.
Ik merkte dat ik iets miste in de dagelijkse training van mijn toenmalige paarden.
Het plezier en begrip, wat voor mij voorop staat in de omgang met je paard, was vaak ver te zoeken in de mensen die ik tegen kwam als mijn instructeur of medestalgenoot.

Ik ben van mening dat je zowel ruiter als paard moet trainen, om samen te groeien als combinatie naar het ultieme: de perfecte samenwerking tussen ruiter en paard

Dit vanuit een ‘paard vriendelijke’ benadering, dus vanuit ontspanning en vertrouwen. Neem de tijd om te genieten van je viervoetige partner, gun hem en jezelf de tijd om te groeien!

Ik ben via deze weg terecht gekomen bij het Rechtrichten (Klassieke Rijkunst) en het Centered Riding, waarin ik gecertificeerd instructeur ben.
Het werken vanuit ontspanning, het aanpassen van je trainingsschema aan de ontwikkeling van je paard en je eigen lichaam, spreken me hierbij heel erg aan!

Daarnaast ben ik gediplomeerd basisinstructeur van het Freestyle Systeem Voest.
Om het plaatje compleet te maken, heb ik de opleiding ORUN Paard & Gedrag en SureFoot Practioner Hoof 1 gevolgd.

Wees blij met elke stap voorwaarts, hoe klein hij ook is!
Al die kleine stapjes worden een grote vooruitgang in het bereiken van je doel!

Voor het bereiken van deze doelen en uitdagingen, vind ik dat je jezelf continue moet blijven ontwikkelen. Dit omdat paarden, net als ons, dynamische wezens zijn.
Het heeft een karakter, groeit en ontplooit zich…net als wij.

Hou jezelf die spiegel voor, zodat je kunt zien waar je knelpunten liggen en ga hiermee aan het werk, zodat je samen verder kunt groeien tot een eenheid van paard en mens.
Voor mij die ultieme samensmelting!